چکیده ایجاد تعادل بین جدایی و با هم بودن کلید صمیمیت خانوادگی سالم است. بنابراین، صمیمیت و ترس صمیمیت از مفاهیم مهمی هستند که تاثیر بهسزایی در روابط بین شخصی افراد دارند. هدف کلی این پژوهش بازساخت، رواسازی، پایاسازی و هنجاریابی مقیاس ترس از صمیمیت میباشد. روش پژوهش از نوع پیمایشی است. جامعه آماری شامل کلیه زنان شهر تهران است که به روش نمونهگیری در دسترس، انتخاب شدند. 150 نفر پرسشنامه ترس از صمیمیت را تکمیل نمودند. برای ارزیابی ساختار عاملی پرسشنامه از روش تحلیل عامل اکتشافی استفاده شد. یافته ها نشان میدهد که این مقیاس شامل چهار عامل گرایش به صمیمیت، ترس از صمیمیت، نگران از دیدگاه دیگران و میزان کیفیت رابطه میباشد. پایایی این مقیاس با روش آلفای کرونباخ (71/0) و همبستگی آزمون- بازآمون (77/0) محاسبه شده است. در ادامه با استفاده از محاسبه نمره Zو T، نرمالسازی و امکان تعبیر و تفسیر نمره خام هر فرد با توجه به نیمرخ ترسیم شده در این پژوهش وجود دارد. نتایج پژوهش حاضر اعتبار و پایایی مقیاس ترس از صمیمیت را برای تشخیص ترس از صمیمیت در میان زنان تایید میکند.
آهنگر, آرزو, صالح صدق پور, بهرام, & اشرفی خوزانی, هدی. (1392). بازساخت، رواسازی، پایاسازی و هنجاریابی مقیاس ترس از صمیمیت زنان. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 8(24), -.
MLA
آرزو آهنگر; بهرام صالح صدق پور; هدی اشرفی خوزانی. "بازساخت، رواسازی، پایاسازی و هنجاریابی مقیاس ترس از صمیمیت زنان", فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 8, 24, 1392, -.
HARVARD
آهنگر, آرزو, صالح صدق پور, بهرام, اشرفی خوزانی, هدی. (1392). 'بازساخت، رواسازی، پایاسازی و هنجاریابی مقیاس ترس از صمیمیت زنان', فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 8(24), pp. -.
VANCOUVER
آهنگر, آرزو, صالح صدق پور, بهرام, اشرفی خوزانی, هدی. بازساخت، رواسازی، پایاسازی و هنجاریابی مقیاس ترس از صمیمیت زنان. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 1392; 8(24): -.