درباره نشریه

به نام خدا

نشریه علمی فرهنگی تربیتی زنان و خانواده از بهار سال 1389 بر اساس مصوبه هیأت نظارت بر مطبوعات مورخ 31/01/1389 با شماره پروانه 1662/89 در مرکز پژوهش‌های زنان و خانواده وابسته به دانشکده فرهنگی و علوم اجتماعی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام و با همکاری و حمایت علمی استادان دانشگاه‌های الزهراء(س)، تهران، علامه طباطبائی (ره)، شهید بهشتی و بقیه الله(عج) راه‌اندازی و منتشر گردید. و در حال حاضر با توجه به محور فرهنگی- تربیتی مورد تاکید در عنوان نشریه، در مرکز علم و فناوری تعلیم و تربیت اسلامی وابسته به دانشکده فرهنگی و تولید قدرت نرم منتشر می‌گردد.

فصلنامه فرهنگی تربیتی زنان و خانواده بر اساس نامه شماره 3/142918 مورخه1391/7/9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای درجه علمی ـ پژوهشی است.هدف اصلی و عمده نشریه علمی فصلنامه فرهنگی تربیتی زنان و خانواده، ایجاد یک بستر و محیط فکری برای به اشتراک گذاشتن جدیدترین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی (بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی) استادان، دانشجویان و پژوهشگران در حوزه زنان و خانواده با رعایت دو اصل تولید دانش نظری فنی و حرکت در مرز دانش و معطوف بودن موضوعات به حل یک مساله کلیدی در سطح بین‌المللی، ملی، منطقه‌ای و یا نهادی سازمانی است.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. همچنین بابت ارزیابی و انتشار مقالات هیچگونه هزینه‌ای از نویسندگان فرهیخته دریافت نمی‌شود.

اصل دسترسی باز:
دسترسی به این نشریه آزاد، فوری و رایگان است و مقالات بلافاصله بعد از انتشار در دسترس تمام کاربران نشریه قرار می گیرد و کاربران می توانند تمام مقالات را بدون هزینه دانلود نمایند.

مقالات در نشریه فرهنگی تربیتی زنان و خانواده تحت شرایط (Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY توزیع می گردد که اجازه استفاده، توزیع، و تکثیر نامحدود در هر رسانه یا قالب را می دهد، با این شرط که، ارجاع مناسب به نویسنده(های) اصلی و منبع، پیوندی به مجوز Creative Commons و اشاره به اینکه آیا تغییراتی ایجاد شده است یا خیر داده شود. نویسندگان حق چاپ و حقوق کامل انتشار نامحدود را حفظ می کنند. به عبارت دیگر، این نشریه به نویسندگان اجازه می دهد که حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ کنند.

هزینه‌های اشتراک، بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان: هیچ هزینه‌ای از نویسندگان دریافت نمی گردد.

آگهی‌: بدون تبلیغات و آگهی

ناشر مجله: دانشگاه جامع امام حسین(ع)

منابع پشتیبانی: دانشگاه جامع امام حسین(ع)

سیاست آرشیو مقالات: آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.