هدف این مطالعه فهم استفاده از چادر ملی و بررسی ابعاد دخیل در زمینه پذیرش یا عدم پذیرش این پدیده جدید است. این پژوهش از نوع پژوهشهای کیفی، و به روش پدیدارشناسی انجام شده است. زمان اجرای پژوهش، بهار و تابستان سال ۱۳۹2 بوده و نمونهها شامل بیست نفر خانم بودند که یا خودشان چادر ملی سر میکردند و یا به نوعی با این مسئله در ارتباط بوده، و با استفاده از روش نمونهگیری مبتنی بر هدف، انتخاب شدهاند. جمع آوری اطلاعات با استفاده از شیوه مصاحبه گروهی و تجزیه و تحلیل دادههای آن انجام شد. تفسیر یافتهها حکایت میکند تمایز اجتماعی، فشار هنجاری، بازنمایی بدن، تعارض هویت قومی، مردسالاری، عدم انتشار اجتماعی، آسانی و سودمندی ادراکی و کلیشه چادر، عمده مفاهیمی است که میتوان با آنها میزان استفاده از چادر ملی را تحلیل کرد.
عباس زاده, محمد, موسوی, سیده حکیمه, & زردموی, شاپور. (1394). فهم استفاده از چادر ملی با رویکرد پدیدار شناسی. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 10(31), -.
MLA
محمد عباس زاده; سیده حکیمه موسوی; شاپور زردموی. "فهم استفاده از چادر ملی با رویکرد پدیدار شناسی", فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 10, 31, 1394, -.
HARVARD
عباس زاده, محمد, موسوی, سیده حکیمه, زردموی, شاپور. (1394). 'فهم استفاده از چادر ملی با رویکرد پدیدار شناسی', فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 10(31), pp. -.
VANCOUVER
عباس زاده, محمد, موسوی, سیده حکیمه, زردموی, شاپور. فهم استفاده از چادر ملی با رویکرد پدیدار شناسی. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 1394; 10(31): -.