هدف این پژوهش، ارائه مهارتهای مؤثر در مدیریت کارامد ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر با توجه به آموزههای دانش مشاوره خانواده و اسلام و استخراج نکات اشتراک و اختلاف دو حوزه در این موضوع است؛ بدین منظور با تکیه بر روش شهید صدر مبتنی بر اینکه برای پاسخگویی به سؤالها و نیازهای روز از قرآن، لازم است ابتدا موضوعات در عالم خارج و اندیشههای بشری جستجو، و پس از بررسی و تحلیل به قرآن عرضه شود تا قرآن نیازها و سؤالات بشری را پاسخ دهد. ابتدا موضوع با روش توصیفی ـ تحلیلی در حیطه مشاوره خانواده بررسی، و سپس با رجوع به منابع اسلامی (آیات و روایات) نظر اسلام در این موضوع بیان، و نقاط ضعف دانش مشاوره خانواده از طریق مباحث اسلامی تکمیل و نقاط اشتراک و افتراق دو حوزه مطرح میگردد. مهمترین نتایج حاکی است که ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر در مشاوره خانواده و اسلام بر مبنای اعتقاد به اصل عزت و کرامت انسانی استوار است. مدیریت ارتباط با این دو گروه در مشاوره خانواده بر اساس انسان محوری و در اسلام بر پایه توحید محوری است.
بازیار اصفهانی, نجمه, پرچم, اعظم, & فاتحی زاده, مریم السادات. (1393). مدیریت ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر از دید مشاوره خانواده و اسلام. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 9(28), -.
MLA
نجمه بازیار اصفهانی; اعظم پرچم; مریم السادات فاتحی زاده. "مدیریت ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر از دید مشاوره خانواده و اسلام", فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 9, 28, 1393, -.
HARVARD
بازیار اصفهانی, نجمه, پرچم, اعظم, فاتحی زاده, مریم السادات. (1393). 'مدیریت ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر از دید مشاوره خانواده و اسلام', فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 9(28), pp. -.
VANCOUVER
بازیار اصفهانی, نجمه, پرچم, اعظم, فاتحی زاده, مریم السادات. مدیریت ارتباط با خانواده اصلی و خانواده همسر از دید مشاوره خانواده و اسلام. فصلنامه فرهنگی- تربیتی زنان و خانواده, 1393; 9(28): -.